-
-
A ja polecam Mangoo - mohawka dobrze robią
-
Moim zdaniem Trendy na menniczej są godne polecenia. Cena warta usługi. Sama ilekroć jestem w okolicy korzystam z ich usług a moją ulubioną fryzjerką jest Pani Karolina. Potrafi świetnie obcinać. Też kilka razy w innych "salonach" typu creator zostałam wycięta jak głupia. Ale cóż... Zdecydowanie polecam Trendy na menniczej
-
a ile kosztuje obciecie w trandach bo tak glupio mi sie tam pytac, no i jak cena bedzie za wysoka to zrezygnowac
---------- Post dodany o 11:29 ---------- Poprzedni post dodany o 11:28 ----------
mohawka to ja nie chce
-
Hmm zawsze chodziłam z mężem i do tego prostowanie za wszystko płaciliśmy razem. Ale chyba cos koło 55-65 zł. Wiem, ze jak na obcięcie to cena dosyc wysoka ale na prawdę warto. Ja zawsze szczypałam sie z kasą na fryzjera a potem beczałam przed lustrem. W cenie jest oczywiście mycie włosów i masaz głowy. Bez tego nie robią nic.
---------- Post dodany o 09:39 ---------- Poprzedni post dodany o 09:38 ----------
Najlepiej zadzwoń sobie i zapytaj o cenę, prze telefon nikt Cie nie widzi i nie będzie Ci głupio odmówić.
-
oki. dzieki
-
Ja polecam pana Mariusza z Trendy na Głębokiej 
Cena o ile kojarzę za strzyżenie z myciem coś ok. 40zł
-
poleca salon "alisza" w skoczowie
-
-
Polecam Doris na Bielskiej :-) Ceny przyzwoite, obsługa miła no i nowoczesne trendy :-)
Uprawnienia