Czemu bez![]()
Czemu bez![]()
Taki bez fiszbinek można sobie dociągnąć, podciągnąć, dopasować bardziej...a te z fiszbinkami podczas pływania nabierają wody jak wiaderka![]()
"Wymagajcie od siebie, nawet gdy inni od Was nie wymagają..." JPII
a ja się zgodzę co do fiszbinek, bo bardzo często takie staniki nie są dobrze dopasowane i gdzieś tam przy ruchach odstają, a usztywniane miseczki to czasem masakra, gdy jest luz między biustem a miseczką...Co szczególnie (obie te rzeczy) widać jak się położymy na boku albo na plecach.....taki strój zawsze dobrze w domu wypróbować i to w wielu pozach....nawet na czworakach na plecach, joje.....
![]()
![]()
![]()
A na plażę chodzisz na czworakach ale jakby na plecach czy normalnie? Bo antidotum może nie mieć pełnej świadomości Twojej sytuacji
---------- Post dodany o 17:45 ---------- Poprzedni post dodany o 17:43 ----------
Właśnie to tym mówię krilady.!![]()
Ja Was zabiję!hahaha
ale jaja!
Ale krilady właśnie o to chodzi, żeby dobrze dopasować! I nie powiecie mi, że do każdego biustu bez fiszbinek się nadają!![]()
nie no masz rację, tylko bardzo często są źle dopasowane....Naprawdę sztuką jest taki typ biustonosza dobrze dopasować...
Dawno dawno temu.. poznałem dziewczynę....uwielbiałem patrzeć jak pływa rekreacyjną żabką, powoli, najlepiej jak woda była czysta (na krytym basenie to nie problem), a ja miałem okularki i byłem pod wodą.... - do tego właśnie najlepiej nadają się staniki na fiszbinie i ze sztywną miseczką - do pokazywania tego, co dla innych ukryte![]()
"Wymagajcie od siebie, nawet gdy inni od Was nie wymagają..." JPII