..dobra pojechałam trochę, tak po amerykańsku, w końcu jestem żoną Amerykanina
...ale...nie zamierzam odpuścić w walce o Deana i już - zawzięłam się. Był koncert. I już na tapecie nowe działania. Poniżej umieszczę Wam tekst dotyczący projektu dla Deana. Co niektórzy z Was którzy są z nami bliżej wiedzą co stało się ostatnimi czasy i jak bardzo teraz źle jest z Deanem. I żeby nie wiem, co zawzięłam się aby Go wyrwać z tego z czym teraz się boryka. Stąd pomysł na to, co poniżej. A na czym polega moja prośba - otóż na tym aby udostępniać pełen tekst ( ten co wkleję poniżej) gdzie się da:
maile,
fora
fb
gdziekolwiek
To jest realna szansa na to aby Dean miał święta razem z dziećmi. Dzięki temu projektowi usiądziemy razem do kolacji w Wigilię, przełamiemy się opłatkiem a chłopcy będą mogli się przytulić do Taty i usiąść mu na kolanach.
Może pomyślicie, że to głupie co teraz napiszę ale pięć lat temu to właśnie na Wigilię wydarzył się cud - Dean wybudził się ze śpiączki...tym razem mam zamiar dokonać kolejnego świątecznego cudu - sprawić abyśmy byli znowu razem - pomożecie?
Oto tekst do powielania:
Zależy Ci na własnym rozwoju, zbudowaniu satysfakcjonującej ścieżki zawodowej, zdobyciu cennych wskazówek od najlepszych trenerów w Polsce, a przy okazji… pomocy dzieciom rozpaczliwie tęskniącym za ojcem? I to wszystko za darmo, bez wychodzenia z domu, z każdego miejsca na świecie? Nic prostszego! Weź udział w bezpłatnym szkoleniu on-line z zakresu budowania mocnych stron i rozwoju kariery zawodowej, które odbędzie się 6 grudnia 2013 roku w godz. 20.00 – 22.30. Za każdą z pierwszych 10 000 osób, które zapiszą się i wezmą udział w webinarze, organizator szkolenie – firma PJM International przekaże symboliczną złotówkę na rzecz rodziny, która od 5 lat heroicznie walczy o życie i zdrowie ojca, męża i… siebie nawzajem. Wystarczy tak niewiele…
Webinar prowadzony będzie przez znanego psychologa, coacha i trenera rozwoju osobistego – Pawła Jana Mroza, który przekaże uczestnikom konkretne strategie i gotowe techniki na odkrywanie pasji życiowych, rozwijanie ich i… zarabianiu na nich pieniędzy! To szkolenie dla wszystkich, którzy szukają w życiu motywacji, zależy im na rozwoju i czują, że brakuje im inspiracji do rozwoju osobistego lub zawodowego. Akcja została przygotowana specjalnie na potrzeby pomocy rodzinie, która od pięciu lat heroicznie walczy o zdrowie i życie Deana – ojca i męża, który walczy ze skutkami zatrzymaniu akcji serca i niedotlenienia mózgu. Dołącz do nas, zapisz się na szkolenie
app.getresponse.com/site/webinar_6_grudzien_2013/webform.html?wid=582470
i udostępnij dalej:
www.facebook.com/events/375700765908491/?fref=ts