Nie uważasz, że zajmowanie się twoim zlepkiem hasełek doprowadzi do kolejnej pyskówki, która do końca rozpieprzy temat? Jeszcze tydzień temu byłeś przeciwny takim pyskówkom, cóż się stało, że zmieniłeś zdanie?![]()
Nie uważasz, że zajmowanie się twoim zlepkiem hasełek doprowadzi do kolejnej pyskówki, która do końca rozpieprzy temat? Jeszcze tydzień temu byłeś przeciwny takim pyskówkom, cóż się stało, że zmieniłeś zdanie?![]()
Błogosławieni ci, którzy się gubią, albowiem to oni wyznaczają nowe drogi.
Skoro nie potrafisz pociągnąć tematu w ramach tematu i zamiast tego wolisz próbować dyskredytować mnie dziwną mniemanologią to faktycznie przedmiot tematu raczej nie poczuje się usatysfakcjonowany krisiu.
"Czy rozumiesz teraz, czym jest neutralność, która tak cię porusza? Być neutralnym to nie znaczy być obojętnym i nieczułym. Nie trzeba zabijać w sobie uczuć. Wystarczy zabić w sobie nienawiść."
1) Nigdy nie walcze z idiotami gdyż mają przewage liczebną, tylko ich unikam
2) Najwięksi idioci to krytycy, nic nie potrafią robić a wszystko krytykują.
Ale od niego więcej niż ode mnie , ten troll pisze to w co drugim poście i jakoś tego nie zauważyłać, szkoda, ale ja ciebie rozumiem, jako ostatnia przedstawicielka TWA komuś musisz przytakiwać , jak krisek to napisał 10 razy było OK, ale jak ja to napisałem 2-3 razy żeby go przedrzeźnić to wielkie hallo, trzymaj się dzielnie, pozdrów ode mnie TWA
Wracając do tematu mam tu coś dla kriska, według niego pijani kierowcy nie powodują wypadków.
Kolejny pijany kierowca
http://www.beskidzka24.pl/artykul,ko...wca,42249.html
Ostatnio edytowane przez Rufijok ; 05-03-2016 o 21:38
Sorki, jo tu widzym ino Twoi TWA
I naprawdę więcej razy to czytałam od Ciebie a zwróciłam teraz na to uwagę, bo "przyganiał kocioł garnkowi". Sorry, ale to jest prawda i nie uważam, żebyś go akurat tutaj "przedrzeźniał". Hehe, mom wrażenie, żeś sie nieco zapędził....
Jo Was głównie czytom i tylko czasem naprawdę mam chęć co nieco sprostować.....
- - - Dopisano - - -
Aaa, i te emotke TWA dej se do podpisu, bo ganc do Ciebie pasuje![]()
Haha, no toś strzelił prezentację Twojego TWA
I daj już spokój z tym TWA, bo to jest Twój wymysł i twór. Wiadomo że zawsze i wszędzie są ludzie, którzy się mniej lub bardziej lubią czy rozumieją i już. Ot, cała filozofia a nie żadne TWA....![]()